Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سید مجید میراحمدی رئیس کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا امروز (دوشنبه) در نود و هشتمین نشست کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا، افزود: مصوبات گذشته ستاد برای برگزاری مراسم در مکان‌های مسقف و سربسته؛ در شهر‌های قرمز تا ظرفیت ۳۰ درصد، در شهر‌های نارنجی،۵۰ درصد و در شهر‌های زرد تا ظرفیت۷۰ درصدی تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میراحمدی با بیان اینکه رعایت مقررات بهداشتی لازمه مهار بیماری کروناست، ادامه داد: نظارت بر رعایت مقررات بهداشتی در مجموعه هایی، چون وزارت آموزش و پرورش باید به صورت جدی دنبال شود و نباید با اهمال کاری، زمینه شیوع دوباره بیماری در کشور فراهم شود.

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مبنی بر اینکه سامانه "ایران من" مبتنی بر دُز سوم عمل کند؛ گفت: از زمان تزریق دُز دوم واکسن کرونا برای متوسط جمعیت کشور بیش از چهار ماه گذشته است، توصیه‌های بهداشتی بر لزوم تزریق دُز سوم واکسن برای ارتقای ایمنی بدن برای مقابله با سویه‌های جدید بیماری کرونا تاکید دارد.

میراحمدی اضافه کرد: مسئولان وزارت بهداشت با بررسی همه شرایط، زمان مشخصی را برای تزریق دُز سوم واکسن برای گروه‌های سنی مختلف اعلام کنند و پس از آن، سامانه ایران من مبتنی بر تزریق دُز سوم خدمات ارائه دهد.

وی همچنین به تاکید رئیس جمهور بر لزوم تبیین و روشنگری هر چه بیشتر نسبت به ضرورت تزریق دُز سوم واکسن کرونا اشاره کرد و از رسانه ملی و دیگر رسانه‌ها خواست تا در این زمینه به طور مستمر اطلاع رسانی کنند.

رئیس کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا، افزود: امسال با توجه به وضعیت مناسب تزریق واکسن کرونا، سفر‌های نوروزی را شاهد بودیم که خوشبختانه با وجود افزایش حجم سفرها، تصادفات جاده‌ای کاهش زیادی داشت و باید این موضوع به صورت جدی استمرار یابد.

معاون امنیتی وزیر کشور بابیان اینکه افزایش سفر‌ها در عین کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای تجربه‌ای موفقیت آمیز بود؛ تصریح کرد: همکاری و همدلی و عزم جدی مسئولین ذی ربط مهم‌ترین عامل در این موفقیت بود.

موضوع نظارت جدی‌تر بر دوربین‌های جاده‌ای از دیگر محور‌های مورد اشاره در نشست امروز کمیته امنیتی، انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا بود و در این خصوص میراحمدی بر لزوم هماهنگی جدی‌تر مجموعه وزارت راه و شهرسازی، نیروی انتظامی و دادستانی تاکید کرد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جاده دوربین رئیس جمهور وزارت راه و شهرسازی وزیر کشور انتظامی و اجتماعی مدیریت بیماری کرونا تزریق د ز سوم کمیته امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۶۸۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر

   به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شایان نادری، رئیس سازمان امور عشایر ایران با اعلام این خبر گفت: با تشکیل این ستاد از طرق مختلف هشدار‌های هواشناسی به عشایر اطلاع‌رسانی شد و خوشبختانه تاکنون گزارشی مبنی بر خسارت و تلفات جانی به عشایر، دریافت نکرده‌ایم.

نادری گفت: خوشبختانه سیل، تلفات جانی به جامعه عشایری کشور وارد نکرده است اما بارندگی و سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰۰ میلیارد تومان خسارت وارد کرده است.

وی ادامه داد: بخشی از خسارت‌ها به چادرها، وسایل زندگی و معیشت، دام و احشام عشایر وارد شده که برآورد میزان این خسارت‌ها در حال انجام است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران اافزود: بیشترین خسارت وارده به زیرساخت‌ها به ویژه ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری به دلیل نداشتن ابنیه فنی است.

وی اضافه کرد: در ارزیابی اولیه، بارندگی‌های سیل‌آسا در یک ماه اخیر  ۵ هزارو ۶۰۰ کیلومتر از ایل‌راه‌ها و راه‌های عشایری را تخریب و دچار آسیب کرده که نیاز به تخصیص اعتبار برای مرمت، بهسازی و بازگشایی فوری دارند.

نادری گفت: برآورد اولیه میزان خسارت به راه‌های عشایری و زندگی و معیشت آنان ۵۰۰ میلیارد تومان است که در صورت تقویت اعتبارات راه‌های عشایری و احداث ابنیه فنی، این خسارت‌ها به حداقل می‌رسد.

وی اظهار کرد: احداث سرپناه‌های ایمن در مناطق عشایری در سال جاری در دستور کار سازمان است که با اجرای این سکوها، چادر‌های عشایر در مخاطراتی همچون سیل آسیب و خسارت کمتری می‌بینند.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • برگزاری مراسم تجلیل از معلمان نمونه بسجی جهادگر استان در تبریز
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • برگزاری جشن‌های دهه کرامت در ۲۱۰ نقطه از جهان
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی فارس
  • خسارت سنگین بارش‌ها به بخش کشاورزی استان فارس