Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امشب هزاران نفر از بندگان خدا خود را بارگاه ملکوتی فرزند امام موسی کاظم (ع) در شهرستان پیشوا رسانده‌اند تا هزار بار خداوند را با تعابیر و اسماء حسنی صدا کنند، ندای "الغوث، اَلغوث، خلّصنا مّن‌النار یا رَب" سر دهند، قرآن بر سرگرفته و خداوند را به حق خود، نبی مکرم اسلام(ص) حضرت فاطمه (س) و دوازده امام قسم دهند که قلم عفو بر روی گناهنشان بکشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


همه آمده‌اند، با خانواده، با فرزندان کوچک و خردسال، آن‌ها را بیدار نگاه داشته‌اند که مشمول این روایت از امام باقر(ع) قرار گیرند که هر کسی شب قدر را احیاء بگیرد گناهش آمرزیده می شود، اگر چه گناهانش به تعداد ستارگان آسمان و سنگین هایی کوه ها و پیمانه های دریا باشد. 
در داخل شبستان حرم، جمعیت انبوه زائران و مجاوران گرد ضریح مطهر امامزاده جعفر (ع) جمع شده‌اند و در بین آنان برادران و خواهران افغانستانی نیز حضور دارند تا ثابت کنند که این شب‌ها به همه عاشقان و دلسوختگان تعلق دارد و هر کس که با تقوای‌تر است، نزد خداوند عزیزتر خواهد بود.
در صحن با صفای این امامزاده واجب‌التعظیم نیز هزاران نفر از مردم خداجوی بر روی قبور امواتی که شاید تا روزهای قبل به انتظار درک کردن شب‌های قدر بودند و امروز در این دنیا حضور ندارند، کنار هم نشسته‌اند و دعای جوشن‌کبری را قرائت می‌کنند و از درگاه خداوند متعال تقدیری روشن در سال آینده برای خود و دیگران طلب می‌کنند.
شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان، بر اساس آیات و روایات، یکی از مهمترین شب‌ها و نزدیک‌ترین ایام به شب قدر است و از این رو، تعداد افرادی که خود را به این مکان مقدس رسانده‌اند، نسبت به دو شب قبل بیشتر شده و در خیابان‌های اطراف حرم نیز برخی از مردم نشسته و به عبادت خداوند متعال مشغولند.
مرحوم علامه مجلسی در کتاب "زادالمعاد" می‌گوید که ‌اکثر احادیث معتبر دلالت دارد که شب بیست و سوم، شب قدر است و از این رو صدای مناجات مردم به آسمان بلند است، عده‌ای به نماز ایستاده‌اند، جمعی دیگر قرآن می‌خوانند و برخی نیز همنوا با ذاکرین اهل بیت عصمت و طهارت، خداوند را با فرازهای دعای جوشن کبیر صدا می‌کنند و غفران الهی را خواهانند.
شب قدر یا لیلة القدر، شبی باارزش و پرفضیلت نزد مسلمانان و شب نزول قرآن و شب مقدرشدن امور انسان‌ها است.
این شب با فضیلت‌ترین شب سال است که با امور مهم و باعظمتی همانند نزولِ اجمالی قرآن، پیدایش افاضات باطنی و فضای خاصّ معنوی، تقدیر و تعیین سرنوشت‌ها، تدبیر و برنامه‌ریزی‌های جدید و نزول جبرئیل و فرشته‌ها همراه است و شب نزول رحمت الهی و آمرزش گناهان بوده و در آن شب، فرشتگان بر زمین فرود می‌آیند. طبق برخی از روایات شیعه، مقدرات انسان‌ها به امام زمان (عج) عرضه می‌شود.
زمان دقیق این شب معلوم نیست ولی طبق بسیاری از روایات، در ماه رمضان واقع شده و یکی از شب‌های نوزدهم، بیست و یکم یا بیست و سوم می‌باشد.
طبق روایات، عبادت در آن شب، قابل قیاس با سایر شب‌ها نیست و از جمله اعمال شب قدر، غسل، احیاء و شب زنده‌داری، خواندن قرآن، خواندن دعاهای ماثور مثل دعای جوشن کبیر، توبه و استغفار و صدقه‌دادن را می‌توان بیان کرد.
ضربت خوردن و شهادت امام علی (ع) در این شب‌ها، بر اهمیت و عظمت آن نزد شیعیان افزوده و با سوگواری و انجام اعمال شب‌های قدر همراه شده است.
شهرستان پیشوا با بیش از ۸۰ هزار نفر جمعیت در ۴۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.

برچسب‌ها امام موسی کاظم شب قدر پیشوا قرآن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: امام موسی کاظم شب قدر پیشوا امام موسی کاظم شب قدر پیشوا قرآن شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۴۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب

با وجود شباهت به R2D2، ربات محبوب جنگ ستارگان (Star Wars)، این سه سازه هیچ ارتباطی به دنیای خیالی جرج لوکاس یا ربات‌هایی که می‌شناسید، ندارند. این سازه‌ها در رصدخانه پارانال واقع در صحرای آتاکامای شیلی قرار دارند و تلسکوپ‌های کمکی 1.8 متری را جای داده‌اند. تلسکوپ‌های کمکی برای تداخل‌سنجی مورداستفاده قرار می‌گیرند و به کمک ۴ تلسکوپ ۸ متری VLT می‌آیند. جهت تداخل‌سنجی، نور هر تلسکوپ با سیستمی از آینه‌ها در تونل‌های زیرزمینی هدایت می‌شود تا در نقطه کانونی مشترکی به هم برسند.

تداخل‌سنجی، تکنیک خلاقانه‌ای است که در آن، نور گردآوری‌شده از چند تلسکوپ کوچک با هم تداخل داده می‌شود تا تصویر تلسکوپ بسیار بزرگ‌تری که قطر آن با بیشترین فاصله بین تلسکوپ‌های کوچک برابری می‌کند، شبیه‌سازی شود. البته همان‌طور که انتظار دارید، این تکنیک فقط برای اجرام نسبتا پرنور قابل استفاده است، اما تفکیک بسیار بالایی را به ارمغان می‌آورد.

در حال حاضر، ۴ تلسکوپ کمکی (AT) عملیاتی‌اند؛ هرکدام مجهز به انتقال‌دهنده‌ای است که تلسکوپ را در امتداد مسیرهای ازپیش‌تعیین‌شده حرکت می‌دهد و با فراهم آوردن چینش‌های مختلف در ترکیب با تلسکوپ‌های ثابت ۸ متری، تداخل‌سنجی را در ابعاد مختلفی امکان‌پذیر می‌کند، به‌طوری‌که در بهترین حالت تصویری متناظر با تلسکوپ ۲۰۰ متری تهیه می‌شود.

بر فراز این سه تلسکوپ کمکی، ابرهای ماژلانی بزرگ و کوچک را می‌بینید، کهکشان‌های اقماری راه‌شیری که به‌ترتیب ۱۷۰هزار سال‌نوری و ۳۰۰هزار سال‌نوری با ما فاصله دارند. ستارگان شباهنگ و سهیل نیز که به‌ترتیب روشن‌ترین ستارگان شب‌های زمین به شمار می‌روند، در این تصویر دیده می‌ؤوند.

تابش سبزرنگی که بر فراز افق می‌بینید، «هواتاب» نام دارد. جو زمین در طول روز، گرم می‌شود و پس از غروب خورشید و کاهش دما، این انرژی اضافی را به شکل تابش سبزرنگ ضعیفی منتشر می‌کند که هواتاب خوانده می‌شود. با گذشت پاسی از شب، هوا نیز خنک می‌شود و هواتاب، ناپدید می‌شود. صحرای آتاکاما در ارتفاع بیش از ۵۰۰۰ متری از سطح آب‌های آزاد، پشت دیواره رشته‌کوه آند در آمریکای جنوبی (شیلی) واقع شده و یکی از بهترین مناطق رصدی زمین به شمار می‌رود.

اعتبار تصویر و حق چاپ: یوری بلتسکی، رصدخانه کارنگی لاس کامپاناس، پروژه جهان در شب (TWAN). برای مشاهده عکس در ابعاد بزرگ، اینجا را کلیک کنید.

منبع: تصویر روز ناسا

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902786

دیگر خبرها

  • حق تفکیک برای زمین‌های امامزاده ابراهیم شفت کاهش پیدا می‌کند
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • بالگردها در آسمان، پلیس روی زمین؛ حلقه فشار بر دانشگاه‌های آمریکا سخت‌تر می‌شود
  • عزاداری امام صادق(ع) در امامزاده آقا علی عباس
  • تصویر روز ناسا: تلسکوپ‌های کمکی زیر آسمان پرستاره جنوب
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیشوا برگزار شد
  • استان گلستان در سوگ شهادت امام صادق (ع) + فیلم
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • آیین سوگواری شهادت ششمین ستاره تابناک آسمان امامت و ولایت امام جعفر صادق (ع) در خراسان رضوی
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر